Gratis frakt från 1693 SEK 15 års erfarenhet Gratis frakt från 1693 SEK Snabb och diskret frakt
  1. /
  2. Kompletta Paket
  3. /
  4. Kompletta Tältpaket LED

Kompletta Tältpaket LED

Köp fullt utrustade odlingsset med LED-odlingslampor av hög kvalitet.

I vår kategori growbox complete sets LED hittar du olika set för en enkel start i hemodling i vår onlinebutik. Alla uppsättningar innehåller en odlingslåda med en perfekt dimensionerad LED-odlingslampa. Den finns i storlekar från 30x30x60 cm för att odla små plantor upp till odlingslådor som är mer än 2 meter långa. De vanligaste måtten för odlingslådor är mellan 60x60cm och 150x150cm. Låt dig inspireras av LED-systemet här i butiken och köp rätt produkter online.

Låt dina växter växa med LED.

Våra Grow LED-set innehåller endast högkvalitativa LED-odlingslampor som Lumatek Attis eller Lumatek Zeus Pro eller Compact Pro, Cluster LED från Greenception eller Q-Series Generation 2 från Sanlight.

Med rätt LED-set för inomhusodling kan du vara säker på att få en odlingslåda med perfekt belysning och högsta effektivitet för dina växter. Den kompletta uppsättningen innehåller en frånluftssats som passar volymen och alla tillbehör som krukor, fat, timer, termohygrometer med mera.

Avluftsaggregatet består också av fläktar, filter, slangar och slangklämmor eller hylsor. Självklart ingår även lampupphängningar i paketet, så att dina nya LED-lampor i growbox kan hängas upp på ett professionellt sätt. Som du kan se innehåller LED-kompletta uppsättningar verkligen alla tillbehör du behöver. Du kan läsa mer om de enskilda produkterna i uppsättningarna på produktsidorna.

Det finns inga gränser för sammansättningen av individuella uppsättningar, vårt utbud av variationer är enormt. Du vill hellre ha ett CAN-filter, den nya SANlight EVO LED-odlingslampan eller den nya Lumatek ATS PRO i din uppsättning eller så saknar du fortfarande ett lämpligt växthus för odling. Tveka inte att kontakta oss.

LED Growbox Complete Set och vad mer?

När du har köpt ett komplett set med LED-odlingslådor i vår onlinebutik behöver du bara jord, odlingsgödsel och naturligtvis dina växter. Sedan kan du börja. Om du vill börja med frön behöver du också odlingssubstrat, växthus och vid behov en värmematta. Om du inte hittar det du behöver i våra LED-odlingsset kan du kontakta oss så sätter vi ihop ett odlingsset för dig och ditt projekt där alla komponenter är kompatibla och koordinerade med varandra. Viktiga detaljer för oss är:
  • Hur mycket utrymme har du eller behöver du?
  • Vad är din budget för en komplett LED-odlingssats?
Vi skickar sedan ditt LED-odlingsset till dig snabbt och som alltid neutralt förpackat.
Loading ...