Gratis frakt från 1693 SEK 15 års erfarenhet Gratis frakt från 1693 SEK Snabb och diskret frakt + 2700 produkter
  1. /
  2. Betalningssätt

Här presenterar vi alla betalningsmetoder som du kan använda för att betala för ditt odlingstält, gödning, i vår online-odlingsshop. och all odlingsutrustning som du hittar i vår odlingsbutik, på det sätt som passar dig bäst.

PayPal är en av de mest använda betalningsmetoderna online i världen. För att betala med PayPal ansluter du ditt kreditkort eller bankkonto till ditt PayPal-konto. Därefter har du möjlighet att överföra pengar till ditt PayPal-konto. Alternativt, PayPal använder ditt insatta konto för att betala förfallna belopp.

Om du har valt PayPal som betalningsmetod kommer du att omdirigeras till ditt PayPal-konto. Där måste du logga in med din e-postadress och ditt lösenord och bekräfta betalningen. Det är inte nödvändigt att ange några ytterligare personlig eller finansiell information. På så sätt kan du enkelt göra inköp var som helst och betala i tid.

Mer information finns här.


Vi accepterar de populära kreditkorten Visa, MasterCard och American Express. För att säkerställa den skydd av dina kreditkortsuppgifter överförs alla dina uppgifter i krypterad form via SSL-servern och är därmed skyddad från åtkomst av tredje part.


Redo att betala
Apple Pay är ett sätt att betala. Det ersätter fysiska kort och kontanter med en enklare, säkrare och tryggare betalningsmetod som håller dina köp privata – oavsett om det är i butiken, på en webbplats eller i en app. Det är framtidens kontanter.

Mer information finns här.


Få först. Betala senare.
Välj att betala inom 30 dagar, i slutet av månaden eller om ett par månader. Din betalningsperiod börjar när beställningen skickas. Det innebär att du kan ta dig tid att prova din vara i lugn och ro innan du bestämmer dig.

Dela upp.
Genom att dela upp din betalning kan du sprida ut dina kostnader i upp till 36 månader. Du kan skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Det krävs ingen registrering eller kreditanmälan.

Mer information finns här.


Du överför fakturabeloppet i förväg till vårt bankkonto. Bankuppgifterna visas i orderbekräftelsen. Ange ditt ordernummer som skäl för betalningen. Så snart betalningen har krediterats vårt konto får du ett bekräftelsemail från oss och din beställning kommer att skickas.

Kontoinnehavare: ROME International GmbH & Co. KG
Bank: Hamburger Sparkasse
IBAN: DE52200505501022221277
BIC/SWIFT: HASPDEHHXXX

Loading ...