Gratis frakt från 1693 SEK 15 års erfarenhet Gratis frakt från 1693 SEK Snabb och diskret frakt
  1. /
  2. Odlingstält

Odlingstält

Hur man får den största skörden hemma - definitivt med en Odlingstält

I vår avdelning för odlingslådor hittar du allt från odlingstält till odlingslådor till odlingsrum. Fördelar:
  • Klimatoberoende
  • Lämplig för exotiska växter
  • Optimering för olika tillväxtfaser
  • 100 % ekologisk odling möjlig

Lika varierande som växtvärlden: vårt sortiment av odlingslådor

I vår avdelning för odlingslådor hittar du allt från odlingsstationer, odlingstält, odlingslådor, odlingsskåp till odlingsrum. Oavsett om det är Odlingstält mini eller Maxi odlingstält, kan du köpa nästan vilken storlek som helst från oss. I måttenheter innebär detta: modeller med 30 x 30 x 60 cm och upp till stora modeller med upp till 300 x 300 x 255 cm i volym, större storlekar är inte heller något problem och kan göras med en specialbeställning. Vårt sortiment täcker allt från hobbyodlare till professionell växtodling. Medan storlekarna är mycket olika, förblir en sak densamma med vår odlingsutrustning: kvaliteten.

Dessutom säkerställer lådorna att extra utrustning enkelt får plats. In- och utgångar för kraftledningar, tilluft och frånluft är smart placerade så att ingenting står i vägen för det smidiga flödet av din växtodling. Dessutom har många lådor som de i HOMEbox Ambient -serien en dubbel botten som säkerställer att inget vatten kan komma ut ur lådan. Och vikten på det kompletta odlingspaketet är inte heller något problem: Ambient odlingslådor - till exempel R240-modellen - har en lastkapacitet på 150 kg, vilket är tillräckligt för även de tyngsta LED-lamporna och tillhörande aktivt kolfilter.

Växter som odlats helt i växthus

Det finns många argument för att odla i lådor, till exempel att de bara absorberar lite ljus och istället reflekterar mycket starkt. Massiva växtskåp från DiamondBox Silverline och Hydro Shoot-serien från Secret Jardin erbjuder en särskilt hög grad av reflektion, 100 % ljustät beklädnad, absolut vattentäthet och mycket mer. Prismässigt passar de särskilt bra för hobbyodlare.

Ett odlingsskåp för varje odlingsprojekt

Ett mer sofistikerat alternativ: GrowLab Grow Rooms. Från ett enda odlingsskåp till ett komplett och praktiskt odlings paket Med den här serien hittar du allt för optimala växresultat. Premiumkategorierna i vårt sortiment för odlingslådor är HOMEbox Ambient och Evolution PAR +-serien. Utrusta odlingsskåpen med många extrafunktioner för att förbättra klimatet för att garantera bästa möjliga tillväxt och blomning för varje växtart. Vår produktportfölj baseras på mindre odlingslådor som Homebox Q100 till mycket stora odlingslådor som Homebox R240. Vi erbjuder även särskilt höga odlingstält så som Homebox Q120 Plus. Dark Room-serien från Secret Jardin imponerar däremot med en mycket speciell typ av odlingstält, som är mycket väl lämpade för bland annat odling av moderplantor och sticklingar.

Ta nästa steg och bli ett odlingsproffs med nya projekt och uppgifter

Till skillnad från oss lever växter i odlingstält faktiskt bara på ljus, luft och kärlek. Som nämnts kort ovan: rätt tillbehör säkerställer optimala ljus- och luftförhållanden i ditt odlingstält. Du kan ge den perfekta belysningen för dina växter med en kontrollerbar LED-odlingslampa. Beroende på vilken tillväxtfas och vilken växt du letar efter har vi ett varierat urval så att du kan vara säker på att hitta rätt odlingslampa med rätt wattvärde för ditt projekt. Tillsammans med ett lämpligt ventilationssystem har du en bra grund för ett väl fungerande odlingsset. Naturligtvis erbjuder vi också tillbehör och enskilda delar till din Odlingstält, samt ramförstärkningar som säkerställer bättre stabilitet hos Odlingstältn, klimatregulatorer eller ytterligare koldioxidförsörjning. Till slut måste du naturligtvis också lägga lite kärlek och passion i ditt odlingsprojekt. Den energi du använder kostar inget. Och senast när du skördar din sådd vet du att det var värt det.

Med en förstklassig Odlingstält till toppresultat.

Om vi inte har en lämplig Odlingstält komplett paket i våra befintliga uppsättningar för dig, inga problem: Vi kan sätta ihop ditt personliga paket. Om du har några frågor om de enskilda komponenterna, odlingsuppsättningarna eller allmänna odlingsämnen, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi rekommenderar att nybörjare inom hemmaodling frågar om råd innan de beställer. Vi hjälper dig omedelbart och ser till att våra kunder bara köper varor som är samordnade och kompatibla med varandra. Berätta bara vilken budget du har och vad du vill odla så kommer vi att skapa ett lämpligt paket för dig. Vår frakt är neutralt förpackad, snabb och säker.

Vilken Odlingstält är den rätta för mitt projekt?

Om du planerar att börja odla inomhus måste du först fråga dig själv i vilken skala du vill utveckla ditt projekt. Det är den första viktiga frågan som behöver besvaras för att veta om en liten Odlingstält är tillräcklig, eller om du behöver en stor Odlingstält eller ett odlingsskåp. Alla komponenter för ljus och luft beror sedan på detta. Om du ännu inte är bekant med området kan du komma igång billigt med en komplett Odlingstält som har en perfekt samordnad inredning. Ett sådant paket Odlingstält finns i alla prisklasser och från många tillverkare. Odlingslådorna från vårt sortiment är från följande tillverkare:
  • HOMEbox - även specialiserade på inomhusväxthus med vit beläggning på insidan
  • Secret Jardin - tillverkare med ett brett utbud av inomhusodlingsutrustning
  • DiamondBox - specialiserade på ett helt ljustätt sortiment av odlingslådor
  • HomeLab - är moderna, silverbelagda inomhusväxthus
Loading ...