Gratis frakt från 1693 SEK 15 års erfarenhet Gratis frakt från 1693 SEK Snabb och diskret frakt
  1. /
  2. Odlingstillbehör

Odlingstillbehör

Mätutrustning, planteringsmaskiner, växthus och mer: Beställ nu i din växttillbehörsbutik

Dina växter är viktiga för oss, varför vi erbjuder dig ett brett utbud av växttillbehör, inklusive PH/EC-mätare, växthus, planteringsmaskiner och hydroponiska system. Du hittar också sticklingar och tillbehör, till exempel för bearbetning.

En PH/EC-mätare berättar ifall pH- och EC-värdena för ditt bevattningsvatten också är hälsosamma för dina växter. Det är viktigt att du regelbundet kalibrerar dina enheter med buffertlösningarna. Detta är det enda sättet att garantera att dina värden är korrekta.

Växthus behöver inte vara stora, även små planteringsmaskiner räcker för att optimera dina sticklingar med anpassade ljus-, värme- och fuktförhållanden. Här erbjuder vi dig olika lösningar i de minsta utrymmena.

Planterare som fyrkantiga växtkrukor är trevliga att titta på, men måste också matcha respektive anläggning. Men oroa dig inte, vårt urval har säkert rätt kruka för var och en av dina växter!

Hydroponiska system låter dig odla dina växter i vatten snarare än jord. Istället för att vattna dina växter, levereras de med en lösning av näringssalter. Så att du optimalt kan kontrollera dina näringsvätskor och att dina växter trivs utan problem. Vi erbjuder dig också ett stort urval av system inom detta område.

Torvkrukor är perfekta för bekväm plantering. En torvkruka innehåller allt som en planta behöver. Allt du behöver är vatten som tillsats så att torvkrukan ökar i volym många gånger och ger en perfekt bas för dina plantor.

Hos oss kan du beställa billiga växttillbehör online. Mycket mer än bara blomkrukor och planteringar: Growland är din webbutik för växttillbehör för torvkrukor, vårkrukor, växtkrukor, hydroponiska system, PH-mätutrustning, sticklingar och mycket mer. Vi erbjuder produkter från tillverkare som Nutriculture, Milwaukee, Bluelab, Jiffy.
Loading ...