Gratis frakt från 1693 SEK 15 års erfarenhet Gratis frakt från 1693 SEK Snabb och diskret frakt
  1. /
  2. Odlingsmedium
  3. /
  4. Jord

Jord

Köpa blomjord

Det är ingen hemlighet att jord är nödvändig för att odla växter. Men endast de mest erfarna trädgårdsmästarna vet verkligen vilka växter som behöver vilken jord. Därför informerar vi dig här om användningsområdena och fördelarna med den växt- & trädgårdsjord som Growland erbjuder, så att du är på den säkra sidan nästa gång du ska köpa växtjord. Growlands trädgårdstips: Byt växtjord minst en gång om året så att de skadedjur som bosätter sig och lägger sina ägg i jorden inte förökar sig för mycket och får negativa effekter på din växts tillväxt och hälsa. Kolla in vår sida om gödning eller växtvård, eftersom vissa växter behöver lite mer vård än bara bra jord.

Biobizz Light-Mix: Denna växtjord är idealisk för odling av unga växter och plantor eftersom den endast innehåller en liten mängd näringsämnen, vilket ger trädgårdsmästaren gott om utrymme att tillsätta individuella gödselmedel för att perfekt möta behoven hos målväxten. Biobizz jord finns i olika storlekar. Den mest sålda är Biobizz Light-Mix 50l.

Biobizz All-Mix: Till skillnad från Light-Mix-versionen är denna blomjord rik på näringsämnen och är därför särskilt lämplig för odling av grödor som grönsaker och örter. Biobizz All-Mix jord innehåller en blandning av olika organiska gödselmedel och ger en balanserad näringstillförsel till växterna.

Canna Terra Professional: I denna växt- & trädgårdsjord tillsätts olika typer av torv för att gynna dräneringen av vatten som växten inte längre kan absorbera. Dessutom gynnar Canna Terra Professional rottillväxten, eftersom växtens rötter lättare kan sprida sig tack vare denna egenskap (liknande grus- och lerbollar). Canna Terra-jord kan också användas som trädgårdsjord, eftersom den innehåller en hög andel näringsämnen och därför är idealisk för grödor och blommande växter. Med Canna Terra Seedmix odlingsjord 25l erbjuder Canna Terra även en odlingsjord.

Plagron Grow Mix: Är berikad med olika organiska gödningsmedel och är särskilt lämplig för odling av grödor som tomater eller paprika. Återigen uppstår frågan: Vilken jord för mina tomater? Då är Plagron Grow Mix det perfekta valet för tomater. Men Plagron Grow Mix jord kan också visa sina styrkor för paprika, gurkor och andra grönsaker.

Biobizz Worm-Humus: Innehåller, som namnet antyder, maskhumus som är rik på näringsämnen och mikroorganismer. Detta främjar rottillväxten och jordstrukturen. Idealisk för inomhusodling av grönsaker och örter, eftersom maskar inte används i de flesta fall när man odlar inomhus. Vid användning utomhus kan utarmad jord i viss mån återställas med den.

Canna Bio Terra: Denna växtjord är helt biologiskt nedbrytbar och innehåller en blandning av olika organiska gödningsmedel. Ett miljövänligt alternativ med balanserad näringstillförsel för växter.

Nu när du har fått en bra överblick över styrkorna och användningsområdena för de olika planterings- & trädgårdsjordarna kan du själv avgöra vilken planteringsjord som passar dig och ditt projekt bäst. Ta också en titt på våra andra jordar & varumärken som Hesi GrowMix, Plagron Supermix, Plagron Bat Guano eller Plagron Royal Mix. Där hittar du mer information i produktbeskrivningen. Köp krukväxtjord nu och leverera ditt livs odling!

Loading ...