Gratis frakt från 1693 SEK 15 års erfarenhet Gratis frakt från 1693 SEK Snabb och diskret frakt + 2700 produkter
  1. /
  2. Bevattningssystem
  3. /
  4. Pumpar

Pumpar

Köp pumpar online

Korrekt bevattning och fördelning av näringsämnen för dina växter är det viktigaste i odlingen.

Eftersom detta kan vara en utmanande uppgift beroende på storleken på det område som ska bevattnas och varje enskild växts bevattningsbehov, har vi på Growland lämpliga bevattnings-, akvarie- och cirkulationspumpar för dig.

Dränkbara pumpar: Våra dränkbara pumpar är idealiska för bevattning av växter. De kan placeras i brunnar, cisterner eller andra vattenbehållare (t.ex. AutoPot-vattentankar) för att pumpa vatten effektivt. Våra dränkbara pumpar är robusta och hållbara och kan fungera tillförlitligt även under svåra förhållanden. Du kan köpa rätt dränkbar pump i Growlands sortiment.

Luftningspumpar eller akvariepumpar: Är oumbärliga vid bevattning av växter, särskilt för vattenbruk och hydroponik. Den här typen av pump berikar vattnet med syre. Syresättning av växter är viktigt för en sund växttillväxt. Köp en akvariepump nu för att säkerställa optimal syrehalt i vattnet.

Cirkulationspumpar: Cirkulationspumpar används främst i värme-, luftkonditionerings- och kylsystem för att fördela det medium som ska transporteras jämnt i systemet. Vid odling och förädling av växter har cirkulationspumpar visat sig särskilt välbeprövade i växthus och hydroponiska system. Där används de för att automatiskt fördela näringslösningar och gödningsmedel jämnt till alla anslutna växter. Köp din cirkulationspump nu, automatisera din bevattning och fördelning av näringsämnen, luta dig tillbaka och slappna av medan du tittar på din odling.

Är du fortfarande osäker på vilken pump du ska köpa till din odling? Ring oss eller kom förbi growshop så hjälper vi dig.

Loading ...