Gratis frakt från 1145 SEK 15 års erfarenhet Gratis frakt från 1145 SEK Snabb och diskret frakt

Hesi Root Complex Stimulator 2,5 L

Artikelnummer: 10241

  • Växtstöd för sund rottillväxt
  • Optimerar upptaget av gödselmedel
  • Stärker växtens motståndskraft
Storlek
637,78 kr
255,11 kr pro 1 l
inkl. Moms. , plus Frakt
tillgänglig nu
Leveransdatum: 05.10.2023 - 09.10.2023
Lämpliga tillbehör
Beskrivning

Ett rotelixir för att starta växter på alla substrat

HESI Root Complex är ett växthjälpmedel för sund rottillväxt och ett viktigt hjälpmedel för nöjda växter. Genom att aktivera jordbakterierna optimeras samtidigt upptaget av gödselmedel på alla växtsubstrat och leder till en sund växttillväxt. Detta stärker växternas motståndskraft. Särskilt efter plantering eller omplantering säkerställer HESI Root Complex en snabb bildning av nya rötter och skapar förutsättningar för en fungerande fotosyntes. Stressen efter omplantering minskas därmed avsevärt.

Wurzel Complex innehåller stora mängder vitala ämnen som omedelbart förser växterna med extra energi och förbättrar ämnesomsättningen. Wurzel Complex är ett viktigt hjälpmedel för ett allsidigt hälsosamt och stressfritt växtliv. HESI Wurzel Complex är ett hjälpmedel och innehåller inget gödningsmedel. Det ökar inte salthalten (konduktansen), är pH-neutralt och kan användas tillsammans med NPK-gödselmedel.

Sammansättning:

Komplexformade spårämnen som järn, mangan, zink, koppar, bor och molybden samt vitaminerna B1, B2, B12 och folsyra, växttillväxter, aminosyror som glycin, histidin och tyrosin samt växtaktiva enzymer.

Användning:

Ge växterna regelbunden näring var fjortonde dag med Wurzel Complex, ytterligare applicering efter plantering eller omplantering. Applicera Wurzel Complex på importerade plantor och unga plantor varje vecka.

Dosering:

Till gödning: 50 ml / 10 liter näringslösning.


Omdömen

Ge det första omdömet för denna produkt och hjälp andra med deras köp:

Loading ...