Gratis frakt från 1693 SEK 15 års erfarenhet Gratis frakt från 1693 SEK Snabb och diskret frakt
  1. /
  2. Kompletta Paket
  3. /
  4. Kompletta Tältpaket HPS

Kompletta Tältpaket HPS

Odlingstält komplett paket - redo. Komplett paket. Väx!

Ett Odlingstält komplett paket är det rätta valet för början, eftersom du på så vis är bäst utrustad för ditt inomhusodlingsprojekt. Våra kompletta paket består av:
  • Odlingstält i den storlek du väljer
  • HPS (natriumånglampa) skräddarsydd för Odlingstältn, inklusive tillbehör som upphängning, reflektor och mycket mer.
  • en lämplig rörfläkt inklusive extra utrustning såsom aktivt kolfilter, ventilationsslang etc.
  • Alla tekniska tillbehör som ballaster, timers, förlängningskablar och mycket mer.
Ett fullt möblerat hem för dina växter

Våra paket av odlingslådor innehåller perfekt samordnade tillbehör så att du inte behöver lägga mödan på att montera enskilda komponenter själv. Den avgörande frågan är inte längre vilken utrustning du behöver, utan i vilken omfattning du vill börja. Vi har ett brett utbud att erbjuda dig, från små paket odlingslådor till stora paket odlingslådor.

Paket för varje budget: Från det prisvärda paketet av en Odlingstält till det kompletta paketet av en Odlingstält. Ovan har vi tre kategorier:
  • Homebox-paket
  • Secret Jardin-paket
Vi vill kort presentera skillnaderna mellan de tre paketen åt dig:

HOMEbox-paket är av högkvalitativa odlingslådor, utrustad med 2 betraktningsfönster till vänster och höger från modell Q100 och de välkända funktionerna som robusta blixtlås, insektsskydd av fint nät, OmniFlow-Airvents och naturligtvis den optimalt reflekterande PAR + innerbeläggningen. Dubbelgolv: förutom det välkända vattentäta golvet är alla modeller utrustade med ett extra fast tältgolv. HOMEbox växttält är mycket stabila och tål stor vikt, beroende på modell (20 kg, 50 kg, 75 kg, 150 kg, 200 kg). Den är beige på utsidan och vit på insidan och integreras perfekt i ditt vardagsrum. Sammantaget - växttält av hög kvalitet.

HomeLab-paket är den något billigare versionen från samma tillverkare. Funktionerna som luftinlopp är något färre, men HomeLab-Odlingstältn från HL80-modellen har ett integrerat betraktningsfönster på framsidan. Den är svart på utsidan och har reflekterande silver på insidan. Perfekt för den prismedvetna inomhusträdgårdsmästaren.

Hos Secret Jardin finns det två kategorier av paket odlingslådor. Hydro Shoot är en lågbudgetmodell med färre funktioner. Secret Jardin Dark Room-paket version 4.00 har fler öppningar och betraktningsfönster än andra växttält. Tillverkad med en oförstörbar Ø 25 mm rostfri stålkonstruktion för den bästa hållbarheten på marknaden. Tack vare det medföljande kanalflänssystemet kan du optimera din ventilation, dvs du kan själv placera och skära öppningarna för luftinlopp och utlopp som du vill, här en video för att se hur. Det erbjuder också 360 ° öppningar för enkel åtkomst till dina växter och har ett superstarkt fiberfoder för vattenbadet. Dark Room-odlingslådor R4.00 är svarta på utsidan och har reflekterande silver på insidan. Tillbehörspaketet är enastående, från remmar för att hänga upp filtren till krokar för belysning, klämmor för kablar och mycket mer ...

Alla växttälten i de kompletta paketen är naturligtvis vattentäta, ljussäkra, lufttäta och slittåliga.

Så vilken del av hemmaodlingen vill du börja med? Vi ger dig gärna råd via chatten, e-post eller telefon. Du är också välkommen att berätta om din budget och ditt projekt så sammanställer vi en individuell odlingslåda som är skräddarsydd för ditt projekt till dig.

Belysning i Odlingstält komplett paket

Varje paket för odlingslådor är optimalt utrustade med en växlampa anpassad till lådans storlek. Detta kan vara en natriumånglampa (HPS), en halogenlampa i metall (MH) eller ett dubbelt belysningsmedium. HPS-lampor är idealiska för blomningsfasen av dina växter, medan MH-lampor är idealiska för tillväxtfaserna. Dubbla belysningsmedium kombinerar HPS- och MH-lampor på ett kostnadseffektivt sätt.

Våra kompletta paket för odlingslådor innehåller utöver ett belysningsmedium också en reflektor, en ballast, en upphängning för lampan. Kort sagt: Allt du behöver för att säkerställa att din Odlingstält är jämnt upplyst överallt och att alla växter har samma ljusförhållanden.

Luftutbyte i Odlingstält kompletta paket

Våra kompletta paket för odlingslådor garanterar också ett utbyte av luft skräddarsydd för din nya Odlingstält. Frånlufts-paketet består av en högkvalitativ rörfläkt, inklusive ett aktivt kolfilter, ventilationsslangar och slangklämmor. Dessutom får du en perfekt cirkulation i din odlingsmiljö med en cirkulationsfläkt. På detta sätt ser du till att dina växter omges med optimala förhållanden och att de inte sprider sin lukt ut i din lägenhet. Rörfläkten suger luft från din Odlingstält genom ett aktivt kolfilter som rensar luften från lukt och blåser ut den rengjorda luften ur Odlingstältn.
Loading ...